Bine ați venit pe site-ul Exclusive-Style.ro! Aici găsiți cele mai elegante și exclusiviste produse pentru a vă răsfăța cu un stil unic. Pentru a vă oferi o experiență de cumpărături cât mai plăcută și ușoară, vă punem la dispoziție mai multe metode de plată pentru comanda dumneavoastră.

  1. Ramburs la curier: Dacă preferați să plătiți în numerar la primirea coletului, puteți alege această opțiune la finalizarea comenzii. Curierul nostru vă va livra produsele dorite, iar dumneavoastră veți achita contravaloarea comenzii în momentul predării coletului.

  2. Plata prin TBI Bank: O altă metodă de plată disponibilă este prin intermediul TBI Bank. După ce finalizați comanda, veți fi redirecționat către pagina securizată a băncii, unde puteți efectua plata în mod convenabil și sigur.

  3. Plata cu cardul direct pe site: La Exclusive-Style.ro, vă oferim posibilitatea de a plăti direct pe site cu cardul dumneavoastră. Procesul este simplu și rapid, deoarece utilizăm cele mai avansate tehnologii de securitate pentru a vă proteja datele personale.

  4. Plata Mokka doar cu un telefon si buletinul: La Exclusive-Style.ro, vă oferim posibilitatea de a plăti direct pe site cu cardul dumneavoastră. Procesul este simplu și rapid, deoarece utilizăm cele mai avansate tehnologii de securitate pentru a vă proteja datele personale.

Mokka este o metodă de finanțare bazată pe modelul "cumperi acum, plătești mai târziu", prin care poți să achiziționezi din magazinul nostru și să plătești în rate egale pe parcursul a 1-6 luni sau plata completă în 30 de zile.

Este cea mai rapidă soluție pentru finanțarea achizițiilor tale, fără hârtii sau carduri necesare, și care oferă aprobare instantă, în urma unui proces care durează mai puțin de 1 minut. Poti să alegi din planul de plată pe care l-am conceput împreuna cu partenerii noștri financiari

Cum funcționează Mokka? Ce trebuie să faci?

Intri pe site, cauti produsul favorit si in pagina acestuia iti vei putea afla limita Mokka. Ulterior, dupa ce ai pus in cos produsele dorite, alegi plata cu Mokka la checkout si rambursezi mai tarziu in 1-6 rate in functie de preferinte.

Plata cu Mokka este un program disponibil exclusiv clienților persoane fizice.

Alegi metoda de plata Mokka la checkout.

Introduci datele tale personale (nume, prenume, CNP, telefon, email)

Primesti Avansul Mokka - limita disponibila pentru achizitii.

Alegi termenul de plata preferat (1-6 luni) iar apoi te bucuri de cumparaturi fara griji.

Care sunt criteriile pentru a plăti cu Mokka?

Avansul Mokka este disponibil cetatenilor romani persoane fizice cu varsta de peste 18 ani. Oricine poate aplica si va primi o limita in functie de scoringul sau individual.


ATENTIE !! - Pentru orice altă informație nu ezitați să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm

Indiferent de metoda de plată pe care o alegeți, vă asigurăm că tranzacția dumneavoastră va fi securizată și confidențială. Livrarea comenzii se va realiza în cel mai scurt timp posibil, iar produsele noastre de calitate superioară vă vor oferi satisfacție deplină.

Echipa noastră de asistență clienți este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri pe parcursul procesului de cumpărare. Nu ezitați să ne contactați prin intermediul paginii de contact.

Vă mulțumim că ați ales Exclusive-Style.ro pentru achiziționarea produselor dumneavoastră preferate. Vă dorim o experiență de shopping plăcută și savurarea fiecărui moment în stil exclusiv!